Порошенко підвищив доплати військовим на передовій

Президент України Петро Порошенко доручив підвищити грошове забезпечення військовослужбовців, які перебувають на передовій. Про це він заявив в суботу, 2 березня, під час перебування на опорному пункті українських десантників на Донбасі, повідомляє прес-служба президента.

“Я прийняв рішення і доручаю міністру підвищити рівень грошового забезпечення тих бійців, які знаходяться на передовій. Починаючи з першого квітня, я наказую, щоб грошове забезпечення – доплату на першій лінії підняти на 2 000 грн. Мінімальна доплата повинна становити 12 000 грн для кожного військовослужбовця”, – зазначив Порошенко.

Він підкреслив, що на тисячу гривень повинна бути підвищена доплата на другій лінії і її рівень повинен бути доведений до 5500 грн.

Порошенко також підкреслив важливість забезпечення українських військових моряків, які захищають Азовське узбережжя.

“Під час виходу в море на бойові операції. Їм потрібно забезпечити таку ж доплату, як бійцям на першій лінії”, – сказав він.

Президент в ході спілкування з військовими підкреслив, що держава робить все, щоб модернізувати українську армію, починаючи від захищеного зв’язку до забезпечення сучасними дронами, іншими засобами і озброєнням і т.д.

Джерело





ІНШІ НОВИНИ