Британський боксер вимагає від Ломаченка негайного бою

Британець Ентоні Кролла наполягає, щоб українець Василь Ломаченко провів обов’язковий захист титулу WBA навесні.

Про це повідомляє Boxing Social.

Обов’язковий претендент на пояс WBA у легкій вазі (до 61,2 кг) Ентоні Кролла вважає, що його бій проти Василя Ломаченка має відбутися у квітні, або травні.

“WBA дала Ломаченко відстрочку на об’єднання поясів, але у його суперника Річарда Коммі проблеми з рукою. Так що наступний поєдинок українця має відбутися зі мною. У Top Rank запланований вечір боксу 12 квітня в Лос-Анджелесі, але зараз про це йдуть переговори. Немає остаточного рішення. Якщо ми будемо битися в середині квітня, то я буду готовий. я вже у залі”, – запевнив Кролла.

Британець висловив переконання, що його промоутер Едді Хірн, відомий завдяки співпраці з британцем Ентоні Джошуа та українцем Олександром Усиком, виграє торги за бій, а Ломаченко не відмовиться від поєдинку, через бажання об’єднати титули.

“13 лютого відбудуться торги і, думаю, мій промоутер їх виграє. Тоді, найімовірніше, бій пройде у Лос-Анджелесі, або Нью-Йорку. Я готовий до бою у квітні-травні. Сумніваюся, що Ломаченко захоче залишати пояс, адже він хоче об’єднати їх усі”, – сказав Кролла.

Джерело





ІНШІ НОВИНИ