Nissan Juke: на кого розрахований цей автомобіль?

У першому серійному виконанні Nissan Juke був представлений споживачеві вісім років тому. Потрібно віддати належне: з того часу модель отримала безліч рестайлінгових трактувань. На її популярності це позначилося дуже позитивно, оскільки дана модель користується шаленим попитом в користувачів. Вітчизняні водії добре ставляться до Nissan JUKE, і дана тенденція точно залишиться незмінною щодо оновленої моделі.

Який він – новий Nissan Juke?

Оновлений Nissan Juke постає споживачеві в звичному вигляді стильного, компактного кросовера. В основу його розробники ввели унікальну модульну платформу CMF-B. З першочергових переваг подібного рішення – відчутне зниження ваги автомобіля. Крім цього, оновлена ​​модель отримала:

  • плавний характер пересування за рахунок підвіски MacPherson;
  • сидіння з бічною підтримкою;
  • чотири оглядові камери по периметру;
  • систему ESP, що забезпечує динамічну стабілізацію.

Повноформатний огляд на 360 градусів робить Nissan Juke не тільки максимально безпечним транспортом на дорозі, але і істотно полегшує процес паркування, що в деяких ситуаціях є дуже суттєвим нюансом. Наск Авто, як і більшість офіційних дилерів Nissan в процесі тест-драйву дозволить випробувати цю якість машини в реальних умовах. Здавалося б, подібну перевагу не можна вважати визначальною. На трасі – так, але якщо основний сектор руху – густозаселене місто, то легкість паркування виходить на перший план.

Конкурентні переваги автомобільної новинки

Nissan Juke– автомобіль, який виробником розроблявся під максимально велику купівельну аудиторію. Компактний кросовер є одним з кращих рішень для переміщення в міських умовах. Разом з тим просторий салон робить машину відмінним рішенням для сім’ї. Внутрішній об’єм авто дозволяє розмістити до п’яти пасажирів з багажем. За рахунок складених сидінь вантажопідйомність “Nissan Juke” відразу ж зростає втричі!

Новинка ідеально підходить для тривалих подорожей. Просторий салон в машині доповнений аудіосистемою, що включає відразу шість динаміків. Два з них акуратно вмонтовані в підголівник на сидінні водія. Меломани подібне нововведення гарантовано оцінять, а сама аудіосистема приведе їх в повний захват – вона забезпечує максимально об’ємне звучання. В її функціоналі передбачене надточне управління, що дозволяє водієві відкоригувати ротацію під свій особистий смак.

 





ІНШІ НОВИНИ