Медики назвали головні звички, що заважають скинути вагу

Якщо ви хочете позбутися від декількох зайвих кілограмів, зовсім необов’язково влаштовувати голодування. Лікарі назвали всього 2 звички, які дійсно заважають позбутися від зайвої ваги. Якщо усунути ці фактори зі свого життя, процес схуднення буде легким і приємним.

Головною харчової помилкою багатьох людей, які намагаються схуднути є порція, яку вони викладають на тарілку. Друга шкідлива звичка – це швидкість, з якою людина вживає їжу. Якщо обмежити кількість споживаної їжі і пережовувати її дуже повільно, це призведе до швидких і якісних результатів. Медики розповіли, що навіть провели дослідження на цю тему і запросили для участі в експерименті 40 жінок і чоловіків з надмірною масою тіла. протягом цілого місяця вони обідали виключно в лабораторії вчених. Всім учасникам були запропоновані різні порції сиру і макаронів. Вчені відзначали не тільки, які розміри порцій були в учасників, але і швидкість поїдання їжі.

Виявилося, що швидкість поїдання їжі не змінювалася при збільшенні розміру порції, проте всі учасники констатували, що при низькій швидкості поїдання їжі вони швидше відчували насичення і залишали на тарілках якусь частину їжі. Ті добровольці, які продемонстрували повільну швидкість вживання їжі, вже через місяць виявили, що позбулися кількох зайвих кілограмів.





ІНШІ НОВИНИ