Дієтолог назвала найефективніший чай для боротьби із зайвою вагою

Висока концентрація антиоксидантів у чаї матча сприяє боротьбі із зайвими жировими відкладеннями.

В останні роки зелений чай стає одним з найпопулярніших напоїв у світі, повідомляє Енн Кук Керролл, дієтолог з США. У ньому міститься велика кількість антиоксидантів натурального походження, що знижують процеси окислення в організмі. Зелений чай багатий L-теаніном, який позитивно впливає на когнітивні здібності і має антистресовий ефект.

Наступний позитивний момент – збалансований вміст кофеїну. Завдяки цьому напій заряджає рівною енергією, виключаючи побічні ефекти кави. Одна порція зеленого чаю містить 30-50 мг кофеїну, порція кави – в 2 рази більше.

Одними з найбільш популярних є сентя і зелений чай з жасмином. Одна, якщо на перше місце виходить боротьба із зайвою вагою, потрібен чай з підвищеним рівнем антиоксидантів – матча, зазначає експерт. Найбільш корисним буде напій з невеликою кількістю інгредієнтів на упаковці, це ілюструє велику чистоту складу.

Велике число проведених досліджень продемонстрували позитивний вплив катехіну, що міститься в зеленому чаї, на процес позбавлення від вісцерального жиру. Саме матча має найбільш високий рівень цього антиоксиданту. Тому такий напій більше за інших здатний допомогти для схуднення. Крім того, крім заварювання органічного порошку в якості чаю, його можна використовувати для різних коктейлів і навіть додавати в випічку.





ІНШІ НОВИНИ