В Одесі від вибуху загинув відомий активіст: що сталося

В Одесі в понеділок вранці, 25 лютого, виявили тіло чоловіка біля воріт Селекційно-генетичного інституту на Овідіопольської дорозі.

Загиблим виявився відомий у місті учасник АТО і активіст Сергій “Барс”, повідомляє глава Нацполіціі в Одеській області Руслан Форостяк на своїй сторінці в Facebook.

Як з’ясувалося, чоловік зберігав у себе вдома цілий арсенал небезпечних іграшок, серед яких ручні гранати різних типів, запали і боєприпаси до вогнепальної зброї.

“Позавчора ввечері, посварившись з мамою, яка хворіє, він відправився до селекційного інституту, де приблизно о 23:00 стався вибух. Вибух не була потужним, сусіди і очевидці вирішили, що це вибухнула петарда, а вже вранці виявили тіло”, – розповів він.

За попередніми даними вибухнула РГД-5 в правій руці, кільце чоловік тримав в лівій.

“Виникає питання: як колишній АТОшнік, який повинен розумітися на зброї, допустив вибух гранати в руках? Попередню відповідь на це питання можливо додає той факт, що серед знайдених поліцейськими запалів виявлений один з “підрізаною” запобіжною чекою, при застосуванні такого запалу, чека не працює, тому ймовірно в руках у загиблого виявилася саме така граната, що і призвело до трагедії”, – повідомив правоохоронець.

Знайомі і друзі схиляються, що Сергій наклав на себе руки. На це вказує і його недавній пост.

Джерело

 





ІНШІ НОВИНИ