У Києві затримали наркоділків

Правоохоронці в Києві затримали п’ять наркоділків. У них виявили понад 4,4 кг прекурсорів, 1,7 млн ​​гривень і більше тисячі патронів боєприпасів. Про це повідомляє столична прокуратура в понеділок, 4 березня.

Відзначається, що зловмисники здійснювали незаконне виготовлення та збут прекурсорів фенілнітропропену і псевдоефедрину в особливо великих розмірах з метою їх подальшого використання для виготовлення психотропних речовин.

“У фігурантів виробництва вилучено обладнання для виготовлення прекурсорів та психотропних речовин, близько 4,4 кг фенілнітропропену, інші прекурсори в особливо великих розмірах, марихуану. Крім того у зловмисників вилучили верстат для виготовлення патронів, більше 1000 перероблених патронів і куль, а також грошові кошти в сумі 1,7 млн ​​гривень, здобуті злочинним шляхом”, – йдеться в повідомленні.

Затриманим повідомлено про підозру у вчиненні кримінальних злочинів за статтею про незаконне виготовлення та збут прекурсорів (ч.2, 3, ст. 311 КК України). Вирішується питання про обрання запобіжного заходу.

Джерело





ІНШІ НОВИНИ