На кордоні з Польщею прикордонники затримали активістів

На кордоні з Польщею в пункті пропуску “Шегині” українські прикордонники затримали кілька людей, які вели себе агресивно і підбурювали до блокування пункту пропуску. Про це повідомили в Державній прикордонній службі України.

“За неправомірні дії і порушення законодавства затримано низку осіб в пункті пропуску. На них складені матеріали адміністративного правопорушення”, – йдеться в повідомленні.

Відзначається, що зловмисники намагалися чинити тиск на працівників пункту пропуску і намагалися всіляко провокувати агресію, підбурювали до блокування пункту пропуску.

“У той же час окремі особи, потрапивши в пункт пропуску самовільно, починали пересуватися по території від смуги руху на виїзд з України в напрямку в’їзду або навпаки, тим самим порушуючи режим в пункті пропуску. Крім того, вони свідомо і навмисно не виконували вимоги посадових осіб Держприкордонслужби, в образливій формі зверталися і провокували представників інших контролюючих органів “, – додали прикордонники.

Повідомляється, що під час ознайомлення з протоколом зловмисники знищували його і вимагали перекладача на російську мову, тому що нібито не розуміють української.

Джерело





ІНШІ НОВИНИ