У Києві п’яний водій протаранив сім авто на стоянці

У Києві на проспекті Петра Григоренка в ніч на середу, 1 травня, п’яний водій влетів у стоянку, пошкодження отримали сім автомобілів.

За словами очевидців, близько 0:30 автомобіль Mercedes рухався по проспекту Григоренка в сторону вулиці Бориса Гмирі. Водій проігнорував поділ проїжджої частини і вилетів на зелену зону. Проїхавши ще близько 100 метрів, чоловік зніс паркан автостоянки і протаранив сім машин.

У цей момент на стоянці стояло безліч автомобілів, але під удар потрапили: Volkswagen Passat, Toyota Corolla, Mitsubishi Lancer, Daewoo Lanos, Citroen, Toyota Highlander і ще один Volkswagen Passat. Машини отримали різні пошкодження. Кілька з автомобілів повністю зім’яті.

Чоловік, який був за кермом Mercedes, отримав травму голови, але від госпіталізації відмовився. При цьому він заперечив те, що їхав на машині.

Відзначається, що у водія були явні ознаки алкогольного сп’яніння. Йому запропонували пройти тест на наявність алкоголю в крові. Але, при двох свідках він відмовився від проходження огляду. “Також чоловік штовхав і смикав правоохоронців. При цьому розмови і попередження не допомогли. Чоловіка закували в наручники”, – зазначає видання.

Джерело





ІНШІ НОВИНИ