Добивав упритул: у Запорізькій області застрелили заступника голови Якимівської ОТГ

У Запорізькій області, в смт Якимівка, 18 вересня вбили заступника голови місцевої об’єднаної територіальної громади Дмитра Кириллова.

Його застрелили просто біля входу у селищну раду, пишуть “РИА Мелитополь”. За словами очевидців, злочинець добивав свою жертву пострілами впритул.

“Спускається зі сходинок, повертається після кількох ударів. Чувак із капюшоном на голові, в руках автомат, жертва йому каже: “Ти охр*нів?” Автоматник вистрілив ще кілька разів, потім лежачого добив упритул і побіг у двори”, – розповів очевидець нападу.

Інший очевидець уточнив, що з відстані були зроблені три постріли, ще три – упритул.. Злочинець зник із місця злочину на автомобілі Lanos. Машину разом зі зброєю знайшли підпаленою.

За словами свідків, вбивця був у масці, його зріст – близько 2 метрів, пише “Наше місто”. Всіх очевидців попросили звернутися в поліцію.

На сайті Якимівської ради зазначено, що вбитий був заступником селищного голови з питань діяльності виконавчих органів. Мотиви злочину встановлює поліція, але місцеві жителі припустили, що вбивство пов’язане з торговельними точками в Кирилівці.

Згідно з деклараціями убитого, все його майно знаходиться у власності подружжя. У володінні родини – кілька земельних ділянок і магазин в Запоріжжі.

Джерело





ІНШІ НОВИНИ