“Бойовик і братовбивця!” Захарова вибухнула гнівом через промову в ООН про Сліпака

Офіційний представник МЗС Росії Марія Захарова вибухнула несправедливими образами на адресу легендарного оперного співака Василя Сліпака, який загинув на Донбасі, захищаючи Україну.

Скандального дипломата розлютила сильна промова президента України Володимира Зеленського на Генасамблеї ООН про Героя. Істерику з цього приводу вона влаштувала в ефірі пропагандистської програми “60 хвилин” телеканалу “Росія 1” (щоб подивитися відео, доскрольте сторінку до кінця).

“Коли показують кулю і кажуть, що це куля, яка вбила оперного співака, який виступав тут, на Манхеттені, – це неправда! Ця куля вбила “бойовика”, який воював у лавах “Правого сектора”! Тому це просто класичний приклад відволікання уваги і, за великим рахунком, елемент дезінформації!” – уїдливо висловилася Захарова.

“Це не співак, це не оперна діва, яка випадково стала жертвою. Це людина, яка зробила вибір, зайняла сторону у братовбивчій війні! І ця сторона була точно не під якимись правильними, високими гаслами. Ми всі прекрасно знаємо, що таке “Правий сектор”!” – додала розлючена дипломат країни-агресора.

Джерело





ІНШІ НОВИНИ