Скандальному Пашинському оголосили підозру

Державне бюро розслідувань повідомило про підозру народному депутату Верховної Ради України V-VIII скликань, який 31 грудня 2016 року вистрілив в ногу громадянину України. Нагадаємо, в цей день людину поранив скандальний Сергій Пашинський.

На офіційному сайті ДБР відзначили, що зараз вирішується питання про обрання підозрюваному запобіжного заходу у вигляді утримання під вартою.

“Досудовим розслідуванням встановлено: 31 грудня 2016 року на території Київської області трапився словесний конфлікт між народним депутатом і громадянином. Під час нього народний депутат дістав власну зареєстровану вогнепальну зброю (пістолет марки “Glock 19″) і вистрілив чоловікові в ліву ногу. Як наслідок, громадянин отримав тілесні ушкодження у вигляді вогнепального осколкового перелому стегнової кістки лівої ноги”, – нагадали в ДБР.

У зв’язку з цим стрільцю було висунуто обвинувачення за частиною 1 статті 121 Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від п’яти до восьми років.

Джерело





ІНШІ НОВИНИ