У Вінниці завершили розбирати завали після ракетного удару

Як повідомляє Державна служба з надзвичайних ситуацій у суботу, 16 липня, роботи з розбирання завалів у Вінниці завершено. Нагадаємо, що 14 числа РФ завдала ракетного удару по місту, внаслідок чого загинули десятки людей, у тому числі діти.

“Усього внаслідок обстрілу пошкоджено та зруйновано 55 багатоквартирних та приватних житлових будинків, 40 автомобілів та два трамваї”, – зазначили в ДСНС.

Рятувальники, посилаючись на дані департаменту охорони здоров’я обласної військової адміністрації, кажуть, що внаслідок обстрілу загинули 23 особи, з них троє дітей. Звернулися за допомогою 202 особи, з них 68 госпіталізовано, зокрема, чотири дитини. 110 потерпілим надано допомогу амбулаторно. “Усім постраждалим надається необхідна медична допомога”, – зазначають у ДСНС.

У свою чергу голова Вінницької військової адміністрації Сергій Борзов зазначає, що одна з постраждалих внаслідок ракетного удару 14 липня померла в лікарні. Ще чотири людини залишаються у розшуку, каже голова МВС Денис Монастирський.





ІНШІ НОВИНИ