ФСБ запланувала серію терактів у РФ із масовими жертвами серед цивільних

Секретар РНБО Олексій Данилов 23 серпня опублікував твіт, де йдеться, що в Росії стрімко знижується підтримка безглуздої війни, тому ФСБ запланувала в РФ серію терактів з масовими людськими жертвами.

Цитата: “На росії падає підтримка війни. кремль потребує громадської мобілізації. Очікується організація ФСБ серії терористичних актів у російських містах із масовими жертвами серед цивільних. Дугіна – перша в цьому ряду. Україна, на відміну від Росії, не воює з мирним населенням”.

Нагадаємо, раніше Данілов заявив, що Україна не має жодного відношення до смерті доньки російського пропагандиста та ідеолога Олександра Дугіна. Автомобіль її батька висадили в повітря в Підмосков’ї 20 серпня, коли в ньому знаходилася дівчина.

Як відомо, так звану “СВО” у Росії підтримують далеко не всі. Здебільшого – це люди, старші 60 років, яких, у разі чого, до армії не призовуть. Ну а серед молоді рівень підтримки є набагато нижчим, адже вони розуміють, що їх мобілізують насамперед, якщо буде відповідний наказ уряду.





ІНШІ НОВИНИ