В Україні розпочали частковий демонтаж блокпостів

Кількість блокпостів в Україні у перші дні та тижні війни було просто не злічити, оскільки ситуація розвивалася дуже стрімко. Через деякий час з’ясувалося, що така велика кількість блокпостів в Україні не потрібна і поліція разом із військовими скоротила кількість блокпостів до необхідного мінімуму.

Незважаючи на те, що з блокпостів прибрали військових, самі конструкції з дороги ніхто й не думав відвозити, тому що для цього необхідно залучати спецтехніку, витрачати кошти тощо. Тому на багатьох українських дорогах досі лежать залишки старих конструкцій від блокпостів, але схоже, що ситуація незабаром зміниться.

Так, у службі автомобільних доріг на Одещині заявили про підготовку доріг державного значення до осінньо-зимового періоду. У зв’язку з цим, з деяких доріг було прийнято рішення прибрати залишки блокпостів, оскільки вони вже не виконують своєї функції, а лише заважають проїзду автомобілів. Огляд доріг та усунення проблем були ініційовані Укравтодором. У відомстві зазначили, що роботи виконуються відповідно до Одеської військової адміністрації та коменданта області.





ІНШІ НОВИНИ