У “Слузі народу” знайшли заміну Супрун та Гриневич

Голова виборчого штабу партії “Слуга народу” Олександр Корнієнко заявив, що очільниця МОЗ Уляна Супрун та міністр науки і освіти Лілія Гриневич не збережуть свої посади.

Про це Корнієнко повідомив у інтерв’ю lb.ua.

За його словами, засновник мережі приватних клінік “Борис” Михайло Радуцький може очолити Міністерство охорони здоров’я, а серед претендентів на посаду міністра освіти і науки фігурує Сергій Бабак – обидва були обрані народними депутатами за списками “Слуги народу”.

“Не чув про інші кандидатури, окрім Михайла Радуцького. У нього є своє бачення того, як краще реалізувати реформу. Можливо, він знайде необхідний формат”, – сказав Корнієнко.

Також Корнієнко розповів, що Сергій Бабак розробляє законопроекти в сфері освіти і “теоретично” може стати міністром.

“Усі необхідні компетенції у нього є, він розуміє цю сферу, займався управлінням в освіті”, – сказав Корнієнко.

Він зазначив, що Лілія Гриневич і Уляна Супрун, навряд чи, продовжать роботу в новому уряді. Але партія “Слуга народу” має намір продовжити їх реформи.

“Більшість наших пропозицій щодо загальноосвітньої школи розкривають і вдосконалюють реформу Нової української школи. Що стосується охорони здоров’я, то відкрутити назад реформу буде важко, але її треба ретельно проаудіювати, тому що до неї більше питань, ніж до освітньої”, – сказав Корнієнко.

Джерело





ІНШІ НОВИНИ