Українська тенісистка зробила несподіване зізнання напередодні матчу з Вільямс

Українська сенсація на Australian Open 18-річна Даяна Ястремська, на яку в третьому колі турніру чекає важкий матч з американкою Сереною Вільямс, виявляється є давньою прихильницею легендарної тенісистки.

Українка розповіла офіційному сайту WTA, як ще в дитинстві переживала під час ігор Серени.

“Коли вона програвала, я пішла в свою кімнату і взяла ракетку. Потім повернулася до вітальні і повторювала її удари. Мені здавалося, що я допомагаю їй виграти м’ячі.

Серена виграла очко, виграла гейм, виграла сет, виграла матч. Я кричала разом з нею. Ми ніби перемогли разом. Неначе це наша спільна перемога “, – згадала Ястремская напередодні їх матчу з Вільямс.

Говорячи про майбутній поєдинок Даяна знову повернулася в свої дитячі роки, коли тільки робила перші кроки в тенісі.

“Я граю в теніс з 4,5 років. Років з восьми я вже розуміла, що ж відбувається. Я вже знала, чого я хочу і ким хочу бути. Дивлячись на Серену, я знала, що одного разу з нею зіграю. Для мене це буде історичний матч, тому що я зіграю проти легенди тенісу, і я дуже це ціную.

Це спогади з дитинства, і моя мрія збулася. І, може бути, пізніше я розповім їй цю маленьку історію.

Я просто збираюся боротися і спробую показати свій кращий теніс, спробую перемогти її”, – сказала Даяна Ястремська сайту WTA.

Нагадаємо, що 18-річна українська тенісистка Даяна Ястремська, дебютуючи на Australian Open, вже створила дві гучні сенсації. У першому колі вона вибила екс-четверту ракетку світу австралійку Саманту Стосур, а в другому – залишила за бортом турніру 23-ту ракетку світу іспанку Карлу Суарес Наварро.

У матчі за вихід в 1/8 фіналу 19 січня українка зіграє з легендою світового тенісу американкою Сереною Вільямс. Орієнтовний час початку матчу – 04:00 за київським часом.

Джерело





ІНШІ НОВИНИ