Воєнторг: військовий одяг та амуніція

Складно переоцінити практичність і зручність виробів, створених для військових відомств і силових структур. При розробці моделей враховано безліч нюансів – від міцності і довговічності, до ергономіки і простоти експлуатації. Кожен виріб оптимальним чином поєднує в собі функції, необхідні для комфорту військовослужбовців, мисливців, рибалок, працівників польових спеціальностей.

Воєнторг https://militarka.com.ua/ – товари строгих стандартів. Вироби створюють під вимоги державних структур в точній відповідності з нормативними приписами. Каталог військової атрибутики, одягу і взуття багатий моделями різного призначення.

В інтернет-магазині “Мілітарка” легко купити:

обмундирування, взуття для силових і військових структур;
туристичне спорядження, амуніцію;
головні убори, аксесуари;
натільна білизна, трикотаж;
холодну, стрілецьку і пневматичну зброю;
спецспорядження, оптику, годинник;
сувенірну продукцію і різноманітні супутні товари.

Переваги військового одягу

Основна перевага таких речей – здатність забезпечувати високий рівень комфорту при будь-яких умовах. Верхній військовий одяг добре захищає від снігу, вітру і дощу, він водонепроникний. При цьому його вага є оптимальною, і завдяки добре продуманому крою, тканина не сковує рухів.

Футболки, термобілизна, шкарпетки та інші речі, які безпосередньо контактують з шкірою, допомагають підтримувати температурний баланс. Такий армійський одяг добре утримує тепло, але в той же час відводить піт і дозволяє шкірі дихати. Він добре підходить для марш-кидків, допомагає знизити дискомфорт під час тривалих походів або при роботі під відкритим небом в жарку погоду. Військове обмундирування виготовлене з урахуванням того, що у власника нерідко немає можливості часто міняти нижню білизну, сорочку і інші предмети комплекту.

Одяг для військових міцний і довговічний. Матеріал не вигорає під дією сонячних променів, не деформується і не стоншується під дією води і побутової хімії, швидко висихає. При розрізі або розриві нитки не розходяться далі, тканина добре тримає форму, її можна швидко полагодити в похідних умовах.

Спочатку якісний військовий спецодяг був доступний тільки бійцям елітних підрозділів. Зараз його може носити кожна людина – достатньо вибрати і купити відповідну річ.





ІНШІ НОВИНИ