Вчені назвали п’ять небезпечних побічних ефектів кави

Кава улюблена багатьма за її терпкий смак і бадьорість, яку вона дає. Також цей напій має низку переваг для здоров’я, наприклад, зменшує хронічні запалення...
серцево-судинні захворювання

Дослідження: ожиріння призводить до передчасної смерті від серцево-судинних захворювань у молодих...

Нове дослідження показує, що все більше людей помирають від серцево-судинних захворювань, пов'язаних із зайвою вагою, особливо серед молодих людей. Вчені з університету Мельбурну попереджають, що...

Вчені: дефіцит вітаміну Е призводить до дефектів мозку і нервової системи...

У дослідженні з ключовими наслідками для жінок дітородного віку, результати вчених з Університету штату Орегон показують, що ембріони рибока даніо з дефіцитом вітаміну Е,...
Вчені назвали рівноцінну заміну чашці ранкової кави

Вчені розповіли, скільки чашок кави можна пити на тиждень

Чашка кави - важливий ранковий ритуал для багатьох. Однак деякі люди можуть зловживати цим напоєм. Вчені розповіли, який кордон важливо не порушувати. Так в дослідженні...

Лікар розповіла, за яких захворювань можуть з’являтися набряки

Лікар-терапевт Тетяна Романенко розповіла, про які захворювання може свідчити поява набряків. Набряки можуть з'являтися при зниженні функції виділення нирок. Крім того, цим явищем може супроводжуватись...

Вчені: деменція починає розвиватися набагато раніше, ніж передбачалося раніше

Хвороба Альцгеймера розвивається десятиліттями. Вона починається з фатальної ланцюгової реакції, в якій виробляються маси неправильно згорнутих бета-амілоїдних білків, які в кінцевому підсумку буквально наповнюють...

Три прості звички, які зміцнюють імунну систему під час пандемії

Американський вчений, директор факультету імунології Університету Пенсільванії Е. Джон Уерр, рекомендує практикувати прості звички, щоб зміцнити імунну систему і підвищити захист організму від інфекцій....

Відомий дієтолог перерахувала найнебезпечніші для імунітету продукти

Доктор медичних наук, лікар-дієтолог Ліндсі ДеСото розповіла, що існують продукти, які руйнують імунну систему. Вона зазначила, що регулярне їх вживання завдає величезної шкоди здоров'ю. На...

Кардіологи дізналися, коли краще споживати жирні продукти

Як зазначає The Daily Mail, команда вчених з Харбінського медичного університету встановила: їсти жирні м'ясні продукти (бекон, сосиски) краще вранці на сніданок, ніж на...

Вчені визнали, що червоне м’ясо може завдати суттєвої шкоди здоров’ю

Наукові діячі з Австралії довели, що часте вживання в їжу червоного м'яса може завдати шкоди здоров'ю. Вчені з'ясували, що під час приготування схильних до впливу...

Нове