Як вибрати ідеальний смартфон

Смартфони давно і міцно увійшли в життя сучасної людини. З їх допомогою ми спілкуємося з близькими людьми, дізнаємося про останні новини, дивимося фільми і телепередачі, а також оплачуємо інтернет-покупки.

Іншими словами для того, щоб купити телефон на сайті http://itsellopt.com.ua, який перестане бути звичайним засобом зв’язку, підходити до його вибору слід з особливою увагою.

Ключові критерії вибору смартфона

Ринок сучасних гаджетів настільки різноманітний, що кожен користувач може підібрати смартфон, що відповідає всім його вимогам. І мова йде не тільки про зовнішній вигляд пристрою і зручний інтерфейс, а й про внутрішнє його наповнення.

Так, наприклад, активних користувачів соцмереж порадує гаджет, оснащений потужною камерою з автофокусом і великою різноманітністю різноманітних фотоефектів. Любителям скоротати час за іграми рекомендуємо звернути увагу на моделі з потужним процесором. Меломани ж по достоїнству оцінять якісний звук.

Вибираючи смартфон, також слід враховувати спосіб життя його майбутнього власника і акуратність. Якщо у вас вдома живе активний вихованець або ж ви виховуєте маленьку дитину, оптимальним варіантом для вас може стати модель з протиударним корпусом.

Яким технічним характеристикам приділити увагу

Як вже було сказано вище, зовнішній вигляд смартфона – далеко не головний критерій його вибору. Тому перед покупкою нового гаджета рекомендуємо врахувати такі його характеристики:

  • Операційна система. Найпопулярнішою на сьогоднішній день ОС, яка до того ж максимально адаптована під українську платформу вважається Android.
  • Процесор. Оптимальним варіантом для доступних за вартістю смартфонів є процесор Snapdragon 625, в більш бюджетних моделях використовується Snapdragon 450, який також не поганий. Основна його відмінність від 625-го полягає в можливості зйомки відео трохи гіршої якості.
  • Оперативна пам’ять. Даний параметр відповідає за швидкодію всіх встановлених програм. І якщо раніше для працездатності смартфона було достатньо 0,5 Гб, то сьогодні гаджет вимагає не менше 2 Гб.
  • Вбудована пам’ять. Її обсяг необхідно вибирати виходячи з особистих потреб користувача. Так, наприклад, якщо ви любите багато фотографувати, знімати відео і грати в ігри, вибирайте моделі, пам’ять яких не менше 64 Гб.
  • Акумулятор. Ємнісна батарея не дозволить вам залишитися без зв’язку в найбільш невідповідний момент, тому купуйте смартфон, акумулятор в якому 2500 мА і більше.
  • Камера. Любителям якісних фото рекомендуємо звернути увагу на моделі, оснащені як мінімум 16-піксельною основною камерою. Що стосується фронтальної камери, то вона повинна бути не менше 13 мегапікселів.




ІНШІ НОВИНИ