Вчені знайшли незаперечні докази існування паралельних світів

Якщо гіпотеза астрофізиків про мультивсесвіт вірна, то існує майже безмежна кількість паралельних світів, де найфантастичніші події можуть відбуватися в даний момент. А ми не маємо ніякого доступу до них.

Експерти в області космології досить давно встановили, що існує гіпотеза мультивсесвіту. За їх словами, це дивовижне місце, де народжуються незліченна кількість найрізноманітніших всесвітів.

Дивно те, що в цьому просторі немає існуючих законів фізики, які є в нашому Всесвіті. Вчені поки що не можуть відповісти на питання, що там взагалі відбувається. Але, з огляду на цю гіпотезу, наш Всесвіт зародився саме завдяки мультивсесвіту і взаємодії в ньому інших об’єктів. Зокрема, таку гіпотезу підтверджує американський астрофізик Мітіо Каку.

Не менше дивує й те, що, за цією теорією, існують паралельні фантастичні світи, де звичні людям закони фізики просто не працюють. Як повідомив сам Мітіо Каку, нескінченна варіація всесвітів в гіперпросторі має на увазі незліченну кількість неймовірних сценаріїв розвитку подій в них. Так, наприклад, може існувати магія або ті чарівні істоти, які зустрічаються тільки в легендах.

Таким чином, гіпотеза вчених призводить до фантастичних висновків. Однак в даний момент експерти працюють над тим, щоб її підтвердити. На жаль, наразі це складно, так як видимий для людей Всесвіт через телескопи – це лише мала його частина.

Джерело





ІНШІ НОВИНИ