В закинутих катакомбах виявили загадкову підземну кімнату: відeo

Група дігерів з Мелітополя вивчала катакомби в селі Скельки, Василівського району. Саме тут, біля Каховського водосховища, знаходяться печери з ракушняку, які ваблять екстремалів з усієї країни. Глубина катакомб – більше 200 м.

Скельські катакомби

Катакомби закрили ще в 50-их роках, вхід в них засипали екскаватором. Але потрапити в середину можна через невеликі отвори, які залишилися в землі. Це доволі ризиковано, оскільки в цих місцях існує небезпека обвалу.

Учасники експедиції спустилися під землю і почали дослідження. Один з дігерів, який вже бував тут раніше, показував дорогу, а інший – фіксував все, що відбувається на відео, яке потім виклав на YouTube.

Внизу на дослідників чекав сюрприз – “кімната відпочинку” з каменю. В ній стояв зроблений з каменю стіл та диванчики, на яких з задоволенням відпочили екстремали. Хто і коли все це облаштував це місце – невідомо.

Пізніше дігери піднялися на поверхню та спустилися в катакомби ще раз, але через інший вхід. Але лабіринт все одно привів компанію в ту ж незвичайну кімнату.

Джерело





ІНШІ НОВИНИ