Знайдена ​​підземна цивілізація: адмірал США розповів світу подробиці про знахідку

Річард Берд, який є контр-адміралом США, їздив в експедиції на обидва полюси. Одна з його поїздок до сьогоднішнього дня є темою для палких суперечок. Тоді Берд виявив або прабатьків сучасного людства або ж взагалі позаземний розум. Ті технології, які використовувалися в даній цивілізації, були настільки добре розробленими, що перевершували людські приблизно на кілька століть. Вся інформація була відразу ж засекречена і багато фахівців протягом довгого часу намагалися розібратися, що ж саме виявив генерал, повідомляє портал www.planetanovosti.com.

Багато подробиць Берд описував у своєму щоденнику, але через багато років, його так і не вдалося знайти, щоб докопатися до істини.

За однією з версій, під час польоту на літаку, генерал знайшов не тільки невідомі до цього дивні тварини, які чомусь були схожі на мамонтів, які вже давно вимерли. Також Берд побачив іншу расу, яка тоді мешкала в численних порожнинах нашої планети. Він описав їх як дуже високих блондинів, які говорили англійською мовою. Пересувалися вони за допомогою літаючих тарілок, на яких була присутня свастика. Тоді вони змогли за допомогою якихось нікому невідомих технологій перехопити літак генерала і доставили його до найголовнішого з них, якого всі називали Майстром. Інша раса виявилася більш, ніж доброзичливою.

Протягом багатьох років проводилися дослідження, які б дозволили знайти факти, які підтверджують, що генерал це все не вигадав. Але на сьогоднішній день є дуже мало аргументів на користь Берда, що він відкрив нову цивілізацію. Незважаючи на це, легенда вважається вельми популярною в певних колах, а також неймовірно затребувана серед конспірологів і езотериків.

 





ІНШІ НОВИНИ