Через 2 дні настане кінець світу: чи збудеться пророцтво 1969 року

Люди забули про одне пророцтво від Chico Xavier, яке датується 1969 роками. У ньому йдеться, що знищення світу, швидше за все, трапиться 20 липня 2019 року. Chico Xavier -медіум з Бразилії, який за сумісництвом є ще й письменником (випустив 400 книг). Варто зазначити, що інформація, сикладена в книгах, не вигадана, а написана під диктовку потойбічних сил. Коли експерти взяли в руки один твір, то обімліли: стиль написання в точності відповідав древнім текстам.

Chico Xavier зумів передбачити дату своєї смерті. Чоловік знав, що помре в день, коли Бразилія святкуватиме. Кончина трапилася 30 червня 2002 року, коли Бразилія стала п’ятикратним чемпіоном світу з футболу.

Негарні речі створюють навколо нашої планети негативну ауру, яку здатні вловлювати інопланетяни. Вони сприймають наш світ як смітник. Прибульці в далекому минулому допомогли нам створити ядерну зброю, щоб в результаті ми самі очистили світ від себе ж.

За словами медіума, 20.07.1969 року космічна рада (Бог) прийме рішення зачистити Землю, якщо люди не виправляться. Станеться це 20 липня 2019 року (було дано 50 років). Якщо ж люди нарешті згуртуються, то людство буде зараховано до планетарного співтовариства Сонячної системи, де отримає різні заохочення (ліки від невиліковних хвороб і т.д.).

Джерело





ІНШІ НОВИНИ