Відомий вчений передбачив подорожі в часі

Озвучена теорія заснована на останніх відкриттях науки.

Вчений, який наводив аргументи на користь того, що подорожувати в часі реально, спирався при цьому на концепцію червоточини.

Ітан Зігель запевняє в блозі Forbes «Starts With A Bang», що подорожувати в часі цілком реально, використовуючи для цього «деякі цікаві властивості простору».

Вчений враховує при цьому концепцію червоточини, які вважаються такими собі проходами, крізь які можна подорожувати не тільки в часі, але і в просторі. Він додав, що в нашому Всесвіті є певні квантові коливання матерії часу і простору.

Астрофізик впевнений в тому, що якщо червоточина буде триматися досить довгий час, то крізь неї буде цілком реально переміщати певні частки. В такому випадку в одному місці частка зникне і практично відразу ж з’явиться в іншому. Але для того, щоб можна було перемістити людину, потрібно дуже сильно попрацювати.

Для того, щоб перемістити людину, потрібно докласти більше зусиль. Створюється кілька чорних дір з різною енергією і при цьому декілька червоточин.

У такому випадку одна червоточина буде дуже швидко рухатися, а друга – залишатися на місці. Через рік, другій буде тільки рік, а першій вже приблизно 40 років. Якщо зайти в нерухому червоточину, то можна опинитися в минулому столітті, наприклад в 1979 році.

Джерело





ІНШІ НОВИНИ