Пасажир лайнера назвав справжню причину аварії Титаніка

Вагінак Бюрат з Константинополя зумів пережити крах «Титаніка». Він неодноразово описував свою історію, в якій жодного разу не фігурував айсберг, що дивно. Згідно з залишеним даними, Вагінак сіі на «Титанік», щоб дістатися до США для вирішення питань по роботі. Іншого маршруту і варіанту не було.

Чоловік неодноразово згадував пожежу і вибухи, викликані полум’ям. Ці дані стали для вчених несподіванкою. Вночі 15 квітня о 01:10 був страшенний вибух, через який вмить зникло світло. Деякі похапали свої речі і стрибнули у воду з рятувальним поясом (так зробив і Вагінак). Після цього на воді з’явилися рятувальні шлюпки. Чоловіка випадково вдарили веслом, прокинувся він уже в лікарні.

Вагінак згадував розповіді інших свідків, які говорили про 3-4 вибухи. У минулому інженери і не підозрювали, що морська вода в результаті електролізу може вивільнити водень – вибухонебезпечний газ. Саме цей недогляд і став кінцем для багатьох людей.

Таким чином, потопив корабель зовсім айсберг, а пожежа і недоробки інженерів. Це підтвердив і журналіст Шана Молоні, який більше 30 років вивчав інформацію.

Джерело





ІНШІ НОВИНИ