Психологи з’ясували, яких чоловіків вибирають жінки

Які якості жінки найбільше цінують в потенційному партнері? Згідно з опитуванням, проведеним Геттінгенським університетом серед 68 000 чоловік, з усіх позитивних рис лідирує доброта.

Слідом ідуть чуйність, інтелект, освіченість і впевненість в собі – всі ці якості відіграють величезну роль при виборі партнера для довгострокових відносин. Спортивне тіло і гарне обличчя, а також фінансове благополуччя виявилися приємними бонусами – ці якості учасниці опитування назвали помірно важливими.

«Доброта – як гравітація; це основне, але її не помічаєш доти, поки вона не зникне, – каже Вірджинія Вітцтум, професор антропології в Індіанському університеті (США). – Якщо врахувати, яке значення зараз приділяється зовнішності і достатку, здається дивним, що доброта виявилася найбажанішою якістю в світі».

Також опитування показало, що при виборі партнера особливо важливо, чи хоче він мати дітей – і чи збігається це з бажанням жінки. Цей фактор виявився значущим для 46,1% опитаних жінок.

Серед фізичних характеристик найбільш привабливої ​​жінки назвали посмішку. Більшості учасниць опитування подобаються короткі стрижки, великі руки, міцне тіло, біцепси, багато також назвали волосся на обличчі.

Джерело

 





ІНШІ НОВИНИ