Цей феномен спостерігається вперше за 12000 років: вчені розповіли про погодні аномалії в усьому світі

У всьому світі спостерігається абсолютна погодна аномалія, якої не було останні 12000 років, коли на Землі закінчився льодовиковий період. Вчені підкреслили, що мова йде про стрімке збільшення глобальної температури. Відзначається, що зараз наша планета увійшла в найспекотніший період з моменту завершення останнього льодовикового періоду більш 10000 років тому.

Як підкреслили дослідники, світова температура продовжує змінюватися, саме зараз спостерігається найбільш спекотний період. За словами фахівців, глобальна температура продовжує підвищуватися, і в цьому винна тільки діяльність людства. Вчені заявили, що зростання глобальних температур вони фіксують у всіх куточках планети, і вже зовсім скоро створиться ситуація, при якій жителям всіх країн без винятку доведеться адаптуватися під новий клімат, також фахівці вказали, що близько 90 відсотків усіх процесів глобального потепління на планеті припадає на моря і океани.

Нагадаємо, раніше група інших фахівців виявила на території Південної Америки аномальну зону, яка становить небезпеку для супутників, а також і для людей, оскільки провокує розвиток раку і зміни ДНК.





ІНШІ НОВИНИ