У Франції зафіксували падіння великого метеорита

У ніч на неділю, 25 квітня, жителі французького міста Канни відобразили на відео падіння великого метеорита. Інцидент був зафіксований близько 22:30 за київським часом.

Мабуть, метеорит згорів в атмосфері, не досягнувши Землі. Такі метеорити, які не досягають поверхні Землі, ще прийнято називати болідами. Відзначається, що падіння метеорита активно обговорюють користувачі соцмереж. Вони нагадали, що цей інцидент не випадковий і став навіть чимось символічним. За словами користувачів, саме 25 квітня астронавт з Франції Томас Песке відправився на Міжнародну космічну станцію. Політ метеоритів за останні кілька тижнів зафіксували жителі багатьох країн.

Наприклад, 1 березня на території Великобританії впав досить великий метеорит. Очевидцями цього явища стали сотні місцевих жителів, які встигли сфотографувати і зняти на відео падіння об’єкта. Після себе на нічному небі він залишив дуже довгий і яскравий хвіст. Цією подією відразу зацікавилися вчені, після чого вони встановили, що політ метеорита фіксували камери спостереження відразу в декількох регіонах Британії. Кілька тижнів тому політ ще одного метеорита фіксували жителі кількох провінцій Китаю.





ІНШІ НОВИНИ